Een renovatie, een nieuwe keuken of badkamer is altijd een belangrijke verandering in uw woon- en leefomgeving.

Vaak is er een lange periode aan vooraf gegaan met ideeën, afwegingen, oriënteren, passen en meten en uiteindelijk wordt de beslissing genomen.

U heeft voor uzelf een keuze gemaakt en daarmee een beeld bij het uiteindelijke resultaat.

Dit is het moment om een eerste afspraak te maken met Verhoeks Keukenmontage en Afwerkingsbedrijf. Wij luisteren naar uw wensen en geven u eventueel tips en adviezen over de talloze (bouw)mogelijkheden die er zijn, maar waar u wellicht zelf nog niet aan heeft gedacht. Wij bieden u een passend totaalpakket. Alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Voor u betekent dit één aanspreekpunt voor uw renovatie, installatie of montage van uw keuken, badkamer of toilet.

Wat houd een totaalpakket in?

  1. verwijderen en afvoeren
  2. aanleg van het benodigde leidingwerk
  3. stucwerk, tegelwerk en vloeren
  4. monteren en installeren
  5. oplevering en nazorg

Waar kunt u ons vinden?

Wij werken vanuit vestigingen in Nieuw-Lekkerland en Opheusden. Bij het uitvoeren van timmerwerk, schilderwerk of verbouwingen werken we samen met een aantal vaste partners. Zo kunnen we al jaren de hoogste kwaliteit bieden!

Maak kennis met ons. Samen met een team van professionals helpen wij u graag verder.

Willem Verhoeks

Eigenaar

Kees Verhoeks

Eigenaar

- Wij werken vanuit vestigingen in Nieuw-Lekkerland en Opheusden - Timmerwerk, schilderwerk of verbouwingen - Wij bieden de hoogste kwaliteit
- Wij werken vanuit vestigingen in Nieuw-Lekkerland en Opheusden - Timmerwerk, schilderwerk of verbouwingen - Wij bieden de hoogste kwaliteit

Een bedrijf dat méér doet

Verhoeks Keukenmontage en Afwerkingsbedrijf profileert zich al meer dan 20 jaar in vakwerk, inzet, kwaliteit en kennis. Veel van onze opdrachtgevers zijn gerenomeerde keukenbedrijven en particulieren die ons al bij de start in 1996 wisten te vinden. Onze klantenkring door heel Nederland en zelfs daarbuiten is in de loop der jaren alleen maar gegroeid, wat borg staat voor continuïteit. Advies op maat, een goede voorbereiding, de juiste materialen, een perfecte afwerking en een tijdige oplevering zijn de belangrijkste elementen voor het installeren van uw keuken of badkamer.

Projecten gerealiseerd

Locaties

Jaar in vakwerk

Klantevredenheid