Een 'nieuwe' keuken voor minder geld? Kies dan voor een renovatie door Verhoeks.

Wij vervangen zoveel als u wilt

Nieuwe deurtjes en laden in een kleur en model naar keuze. Er is veel mogelijk bij Verhoeks.

U kent uw keuken niet meer terug!

De belangrijkste voorwaarde is dat de kasten nog in redelijke staat zijn. We komen vooraf bij u langs om dat te beoordelen, uw wensen te bespreken en een offerte te maken. Waarom zou u een nieuwe keuken kopen als u straks even enthousiast bent over uw gerenoveerde keuken? Als het aan ons ligt, heeft u binnenkort meer woon- en kookplezier dan ooit!

Ook vervangen we – als u dat wilt – het werkblad, de kraan en eventueel apparatuur. U kent uw keuken dan niet meer terug!

Maak kennis met ons. Samen met een team van professionals helpen wij u graag verder.

Willem Verhoeks

Eigenaar

Kees Verhoeks

Eigenaar

-Wij werken vanuit vestigingen in Nieuw-Lekkerland en Opheusden - Timmerwerk, schilderwerk of verbouwingen - Wij bieden de hoogste kwaliteit
-Wij werken vanuit vestigingen in Nieuw-Lekkerland en Opheusden - Timmerwerk, schilderwerk of verbouwingen - Wij bieden de hoogste kwaliteit

Een bedrijf dat méér doet

Verhoeks Keukenmontage en Afwerkingsbedrijf profileert zich al meer dan 20 jaar in vakwerk, inzet, kwaliteit en kennis. Veel van onze opdrachtgevers zijn gerenomeerde keukenbedrijven en particulieren die ons al bij de start in 1996 wisten te vinden. Onze klantenkring door heel Nederland en zelfs daarbuiten is in de loop der jaren alleen maar gegroeid, wat borg staat voor continuïteit. Advies op maat, een goede voorbereiding, de juiste materialen, een perfecte afwerking en een tijdige oplevering zijn de belangrijkste elementen voor het installeren van uw keuken of badkamer.

Projecten gerealiseerd

Locaties

Jaar in vakwerk

Klantevredenheid